top of page
Banner-NO 3. sept-2024.png
Human Content AS
Beslutningene som gir deg suksess
Mer verdi fra menneskene
Asset 2.png
Empower-True-You.png

Anerkjenn → Omfavn → Benytt

Fremme forståelse og respekt for alle unike varianter av mennesker.
Personer og organisasjoner tar bedre valg.

icon_Ethical.png
image.png
David Curran:
B5-PLUS eureka

Lytt til anbefalinger fra David Curran, 2019 Advanced Leadership Program "ALP"-deltaker med Timoney Leadership Institute i Dublin. Han snakker om hvordan han opplevde "huge benefits" fra Alan McFarlane's bruk av B5-PLUS i den integrerte coachingen som følger med ALP.

Wiley-organisation.jpg
Human Content – Det beste verktøyet for riktig rekruttering

I kampen om de aller gjeveste jobbsøkerne er det viktig å ha tilgang til de beste verktøyene for å gjøre jobben så smidig som overhodet mulig. Med hjelp fra Bjørg Fjell Rekruttering – og personlighetsverktøyet Human Content – fikk Newsec Basale full klaff i jakten på de skarpeste hodene.

Thinking.png

Daniel Kahneman, psykologen som vant Nobelprisen i økonomi, hovedsakelig for å ha pulverisert konseptet om en rasjonell person som tar menneskelige beslutninger, deler sine ideer om hvordan heuristikk påvirker våre beslutninger, får dem til å være feil, og hva vi kan gjøre for å forbedre.

icon_Ethical.png

Verden er full av støy. Få disipliner er så utsatt for støy som vår; alt som har med mennesker på jobb å gjøre.
Vi anbefaler på det sterkeste boken "Noise", skrevet av Daniel Kahneman, Olivier Sibony og Cass R. Sunstein. Disse tre gir oss praktisk innsikt i hva vi kan gjøre for å redusere støy og ta bedre beslutninger.

Human Kind.png

B5-PLUS er utviklet empirisk etter anbefalingene fra det internasjonale kunnskapssamfunnet om måling av personlighetstrekk.

Dette gir moderne, presis og praktisk informasjon om hver enkelt person sin unike personlighet.

Noise.png

Våre verdier

icon_Comprehensive.png
Helhetlig

Vi gir deg grunnlaget for en helhetlig vurdering av hver person. B5-PLUS og F60 gir nøyaktig informasjon om hele spekteret av de grunnleggende egenskapene til en person, både relatert til personlighet og evner. Med denne informasjonen forbedres beslutninger i alle situasjoner som involverer personer som utfører oppgaver eller jobber sammen.

icon_Ethical.png
Etisk

Etikk er sentralt i alt vi gjør.

Et eksempel på våre etiske retningslinjer er å behandle individets behov og organisasjonens behov likeverdig. Vi mener det gir best resultat for begge parter.

icon_Scientific.png
Vitenskapelig

Våre verktøy, metoder og arbeidsprosesser er utviklet etter anbefalingene fra det internasjonale kunnskapssamfunnet om grunnleggende menneskelige egenskaper, hvordan egenskaper påvirker adferd på arbeidsplassen, jobbprestasjon og velvære, integrert med det humanistiske perspektivet på mennesket.

Denne artikkelen gir gode innblikk i hvor vi er. B5-PLUS leverer på alt forfatterne mener bør være på plass.

Alle våre verktøy er utviklet på norsk, svensk, engelsk og spansk

flag45.png
flag49.png
flag_sweden.png
flag57.png
bottom of page